31 Ağustos 2013 Cumartesi

kafa topu 2 oyna



Kafa topu oyunları futbol oyunlarının bir türü olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik sadece bir versiyonu ile kafa topu 2 oynatabilen yeni versiyonu ile eğlenceye kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Sizler kafa futbolu ile karşı takımınızı seçecek ve daha sonra karşılıklı futbolun bir türü olan kafa atma yarışına girmiş olacaksınız.
Kafa topu 2 oyununda kural yine çok basit. İlk oyunda olduğu gibi yine karşınızdaki kişiye kafa atıyorsunuz. Karşı tarafta karlılık vererek size atıyor ve oyun böylelikle devam ediyor. Hangi taraf başarısız olursa ve yenilirse işte o zaman oyun tekrar başa dönüyor. Bu sebeple siz olabildiğince karşı tarafa kafa topunu atın ve onların kafa atamayıp düşmelerini dileyin böylelikle sizler puan kazanırsınız ce oyunda tüm gücünüzü göstermiş olursunuz.
Aslında kafa topu oyunu çok kolay ve basit bir oyundur. Oyun sadece kafa futbolundan oluyor ve kili bir oyun şeklinde sunuluyor. Kafa topunu attıktan sonara artık karşı taraf pası almış oluyor ve kafa ile müdahale ederek size tekrar gönderecek. Eğer başarılı olursanız ve bu oyunda pratik yaparsanız çok kısa bir süre sonra artık başarı sizin olacaktır. En başarılı kafayı siz atar ve rakiplerinizi bir tek oyunda bile alt etmeyi başarmış olursunuz. O halde oyuna hazırlanın ve en iyi topa kafa atmak için tüm gücünüzü gösterin bakalım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder